hvem er vi?

vores Mission

Nordens Paris mission er igennem fodbold at være et samlingspunkt for hele Aalborg, hvor der er plads til seriøsitet, og kammeratskab.

Nordens Paris FC har en klar målsætning om, at klubbens førstehold skal højere op i rækkerne, hvorfor klubben bestræber sig på at sikre gode og ordentlige rammer for spillerne. Derudover skal Nordens Paris FC være en klub hvor man føler sig velkommen uanset, hvilket niveau man spiller på. Der skal være plads til kammeratskab og klubliv, således man føler sig som en del af klubben. Nordens Paris skal være hele Aalborgs hold.

om npfc

Nordens Paris FC er en fodboldklub startet af den professionelle fodboldspiller Lucas Andersen, nuværende AaB spiller. Klubben blev stiftet i 2016, og startede med blot 1 herrehold, men er nu ekspandereret til 10 hold på nuværende tidspunkt. Førsteholdet spiller i serie 3, men har et enormt potentiale med flere spiller, som har erfaring fra elite ungdomsfodbold, samt seniorhold i højere rækker. Vi er en klub, som tænker anderledes end andre. Vi når ud til folk på en anden måde, da vi er en moderne fodboldklub. Dette ses i vores sociale medie platform, og vores enorm hurtige vækst. Nordens Paris – hele Aalborgs hold

vores værdier

For Nordens Paris bestyrelse, trænerstaben og spillerne er det vigtigt, at de har klubbens værdier med i baghovedet hele tiden. Dette er med til at sikre, at klubben fortsat har fokus på klubbens værdier, hvor det handler om at have et stærkt sammenhold med udgangspunkt i kammeratskabet. Nordens Paris skal være hele Aalborgs fodboldklub.

hvad siger spillerne?

“Det er dejligt at være startet i Nordens Paris, det er et helt nyt hold, og dermed er vi alle nye for hinanden, hvilket kun gør det sjovere – flere bekendtskaber og et socialt sammenhold. Trods mange års pause har vi fundet ud af, at vi stadig er nogen gode fodboldspillere”

– Nordens Paris 7. mands damehold

“Jeg spiller i Nordens Paris på grund af, at det er et samlingssted for mange på min egen alder. Det har været et redskab til at blive tættere på de venner jeg havde inden jeg startede i klubben, og har i den forbindelse også erhvervet mig mange nye gode venskaber!”

– Nordens Paris FC 2. hold

“Det er en fornøjelse at spille i Nordens Paris! Vi er en masse piger, hvor de fleste af os tidligere har spillet fodbold, men har haft lagt det til side i mange år. Jeg er så glad for at være startet igen, både pga. motion, men bestemt også det sociale og sammenholdet. Det eneste jeg fortryder er kun, at jeg ikke er startet før.”

– Nordens Paris FC 7. mands damehold

“Jeg har fået et fantastisk fællesskab og en større omgangskreds gennem Nordens Paris. Det handler både om at spille fodbold, men samtidigt også om at bruge tid med gode venner. Det er derfor, at man gider cykle i skod vejr til træning på en tirsdag aften – Det fantastiske sammenhold som findes i klubben.”

– Nordens Paris FC 1. hold

Translate »